Uppdatering

Det är så mycket på gång här just nu och har varit den senaste tiden också för den delen. Både konsertsäsongen och bröllopssäsongen har dragit igång och dessutom så ploppar det ut en massa bebisar från vårens gravidfotograferingar 🙂

Jag har gjort iordning ett kontor här hemma där jag också har bildvisningarna så att jag har en ordentlig arbetsplats och så att ni som kommer hit för att välja ut era bilder har en bra plats att få titta på era bilder på.

Just nu går jag en webkurs i gravidposering för att utvecklas ytterligare när det kommer till gravidfotograferingen. Allt för att kunna stötta alla blivande mammor för att få känna sig så vackra som de kan vara när de står framför kameran.

Graviditeten är ju en tid då inte alla känner sig direkt vackra, utan snarare tvärtom, och då kan det också vara svårt att motivera för sig själv varför man ska gå till en fotograf när man mest bara känner sig svullen, tung och inte känner igen sin kropp alls. Och om man dessutom inte är så förtjust i att stå framför kameran när man känner sig som sitt vanliga jag, då är det kanske ännu lite svårare att boka en tid för att fotograferas.

Men det är just därför man ska gå till en fotograf – vi tränar ju på posering hela tiden! Det är mitt jobb som fotograf att leda dig rätt när du står framför kameran. Jag hjälper dig med små tips och tricks för hur du kan hålla dina händer, hur du ska vinkla huvudet och vrida och vända på dig för att få fram de bästa bilderna. Det är inte bara att ställa sig rakt upp och ner framför kameran och så är det inte så mycket mer än så man kan göra – det finns SÅ mycket mer man kan göra. Det beror helt på vad dina önskemål är.
Vill du fotas i underkläder och föreviga kroppen utan en tråd på så går det alldeles utmärkt och vill du vara påklädd – så går det också alldeles utmärkt, det är du som bestämmer. Det finns alla möjligheter att anpassa en session efter dina önskemål.

Jag tycker bara att det är härligt att få vara med och föreviga tiden som känns så otroligt lång men som faktiskt är så himla kort!

Går du och din partner i väntans tider, eller känner du någon som gör det? Boka in en tid, nu! Skapa minnen för framtiden som du kan visa för dina barn när de blir äldre eller för kanske till och med för dina barnbarn.

Sessionen tar ca en timme, och du får minnen förevigade för livet.
Boka här, eller skicka ett mail till info@photobyjenny.se

preggisar

Hemsida: https://photobyjenny.se
Facebook: Photo By Jenny
PhotoByJenny, Beautiful Mama, Gravid, gravidbilder, gravidbilder svartvit, Gravidfotograf Stockholm, Nyföddfoto, Nyfödd Stockholm, Nyföddfoto Tyresö, Nyföddfoto Stockholm, Newbornfoto, Barnfoto, Barn, Nyfödd, Baby, Newborn, Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio.

Comments are closed.