Therese och Christoffer

Jag ligger ganska mycket efter i mitt bloggande har jag märkt, har en del bilder från hösten som inte hunnit komma upp här ännu, så nu sitter jag och går igenom alla bilder som jag inte hunnit lägga upp ännu… Bland annat min otroligt vackra ”omslagsbrud” Therese, som just nu pryder omslaget på min facebook-sida.
Jag träffade Therese och Christoffer i början av november, och med tanke på hur den här vintern eller hösten har varit så blev det lite utomhusbilder innan det blev alltför kallt att vara ute…

Nu är det inte långt kvar innan Therese och Christoffers långa väntan är över, lilla bebis är på g i slutet av januari så det närmar sig verkligen med stormsteg. Jag önskar er båda lycka till med er nya kärlek 🙂
ThereseoChristoffer02

ThereseoChristoffer04

ThereseoChristoffer01

ThereseoChristoffer03

ThereseoChristoffer05
och sist men inte minst, omslagsbilden

ThereseoChristoffer06

Hemsida: https://photobyjenny.se
Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, boudoir, secretbox, boudoirfotografering,
gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, stockholm, Tyresö, fotostudio, studio, on location

Comments are closed.