Syskonfotografering med trillingar!

För ett tag sen så hade jag inte en, inte två, utan tre små galningar hos mig för en fotografering. Ja galningar, men jag säger det med kärlek för jag hade så kul, men oj va slut jag var efter den här fotograferingen 🙂 Tre tjejer med otroligt stark egen vilja, och massor med spring i benen 🙂

trillingar

trillingar2

trillingar3

trillingar5

trillingar6

trillingar7

Jag var nog inte den enda som var trött efter det här besöket för både mamma och moster som var med kämpade också för att få alla tre på samma plats i åtminstone en halv minut… Vi lyckades fånga dem tillsammans på några bilder i alla fall 🙂

Familjefotograf, Barn, Barnfotograf i Stockholm, Fotograf i Stockholm, kärleksfotografering, parfotografering, fotograf i tyresö, Fotograf, Barn, Familj, Nyfödd, Bröllop, Konsertfoto.Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio.

Comments are closed.