Sneak peek: nyföddfotografering med Jack

Tid är verkligen relativt. Nu de senaste dagarna har jag fotat några nyfödda som varit lite ”gamla” för en traditionell nyföddfotografering. Och då pratar vi tre, tre och en halv och fyra veckor gamla. Veckor alltså 🙂 Inte månader 🙂

Inte för att det har varit ett problem, men det brukar ofta vara lite lättare att få till de där poserade bilderna när bebisen inte hunnit bli äldre än ungefär 14 dagar. Någonstans mellan 8-12 dagar gamla brukar vara perfekt.

Men ibland kan det ju vara så att man kommer på först efter bebisen har kommit att det vore kul med nyföddbilder, för visst är det så, att tiden bara drar iväg… Helt galet är det ju egentligen, för det är ju så himla mycket som händer under det första året i ett barns liv. Man kan göra en nyföddfotografering upp till max 6-8 veckor, sen så föreslår jag att man bokar in en vanlig fotosession, för då är ju bebisen mer med och vaken och man kan fånga den där fina blicken och får helt andra bilder än när bebisarna sover.

Jag tänkte att jag skulle posta en liten sneak peek på en av de senaste ”gamlingarna” också. Jack, fyra veckor gobit 🙂 Kolla bara de där vecken, SÅ söt!!

 

Jack

 

Comments are closed.