Prewedding/Show me your love: Magnus och Camilla

Det känns lite som att jag hittar på och skriver lullull om paren som jag fått äran att agera bröllopsfotograf åt när jag skriver att jag längtar till deras stora dag – men det är bara ren sanning. För varje par jag träffar så uppskattar jag mitt jobb mer och mer. Tänk er att ni spenderar er arbetsdag med att titta på en romantisk film, lite så känns det faktiskt. Och jag gillar romantiska filmer som är nästan lite för cheezy och som har så otroligt lika historier även om filmskaparna påstår att de hittat på något nytt.
men för min del behöver det inte vara någon ny story för när kärleken finns där så är den där – och då känns den! Och då är det bara ren lyx att få arbeta med så många fina par.

Här är Magnus och Camilla, som gifter sig om bara några veckor, och jag längtar så mycket till deras dag för det är så roligt att få fota dem. De är ett sånt där par ni vet, som tittar på varandra och bara försvinner in i den andres blick och som inte kan låta bli att pussas när de tittar på varandra… Så fina! 🙂

Camilla och Magnus

Ska bli så kul att visa upp lite bilder från deras bröllop sen!

Stockholm, Vinterviken, Bröllopsfotograf, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf Stockholm, Sörmland, Sverige, Bröllopsfotograf i Södermanland, Bröllop, Brudpar, Wedding Sweden, Bröllopsporträtt, Kärleksbilder, Kärleksfoto,
Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, Fotograf Stockholm, Tyresö

Hemsida: https://photobyjenny.se
Facebook: Photo By Jenny
Instagram: @photobyjennyse

Comments are closed.