Nyföddfotografering: Noelle

Nu i höstrusket behöver vi lite extra värme så jag passar på att visa några bilder från Noelles nyföddfotografering 🙂

1

2

En nyföddfotografering brukar vara som smidigast att boka in när bebisen ligger i magen, eftersom fotograferingen genomförs under bebisens första två veckor. Har man inte bokat in en fotografering innan så blir det lätt så att tiden bara rinner iväg. Plus att man i förväg hinner fundera lite på vad det är för typ av bilder man önskar från en nyföddsession. Det går att genomföra en nyföddfotografering med bebisar som hunnit passera 14 dagar, men då kan det ibland vara en aning svårare att få till vissa poser och ibland kan det vara svårare att få bebisen att sova så djupt som de ofta gör när de bästa bilderna blir skapade.
Men det är ju självklart så att om man inte hunnit boka in en fotografering innan bebisen har kommit så är det bara att höra av sig för att kunna hitta en lucka så snart som möjligt 🙂

Fler bilder från mina nyföddfotograferingar kan du se här

Hemsida: https://photobyjenny.se
Facebook: Photo By Jenny
Instagram: @photobyjennyse
PhotoByJenny, Beautiful Mama, Gravid, gravidbilder, gravidbilder svartvit, Gravidfotograf Stockholm, Nyföddfoto, Nyfödd Stockholm, Nyföddfoto Tyresö, Nyföddfoto Stockholm, Newbornfoto, Barnfoto, Barn, Nyfödd, Baby, Newborn, Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio.

Comments are closed.