Nyföddfotografering: Moa

När man arbetar som nyföddfotograf så får man chans att höra en massa roliga och ibland rätt så spännande saker från graviditeten, tiden innan graviditeten, förlossningen och de första dagarna hemma. Och jag tycker att det är så roligt att få ta del av alla olika historier som finns. Jag tänkte innan jag själv fick barn att det där är nog lite ”samma lika” för alla, men det är det ju verkligen inte, även om man kan känna igen sig i olika situationer som man varit med om 🙂

Jag tänker att jag ska öppna upp för lite mer såna här små berättelser på bloggen, för att ni också ska få ta del av roliga historier eller för att man om man vill ska kunna få dela med sig av något man varit med om.

Först ut kommer Lottas historia, och hur lilla Moa kom till världen:

”Jag gick upp vid 6:30 och meddelade Johan att det kanske var dags snart för jag kände något som jag trodde var förvärkar. Han bestämde sig för att jobba hemma och gick och lämnade Albin hos dagmamman.
När kl var 8 tog jag ett bad men då var det fortfarande inga kraftiga värkar. Bestämde mig för att gå upp ur badet vid 9, och då slog det bara till. Jag fick jättekraftiga värkar och gick svårt att klä på mig och ta mig ner från övervåningen.
När jag väl kom ner var klockan ca 9:40 och då sa jag till Johan att jag inte trodde att vi skulle hinna in, så vi bestämde oss för att ringa efter en ambulans. Vid det laget var jag ganska stressad och hade svårt att andas lugnt när värkarna kom.
Med larmcentralen i luren kom också min första krystvärk. Johan fick kontrollera att inte något huvud stack ut och sprang för att hämta rena handdukar. Han kom precis tillbaka till nästa krystvärk och då föddes lilla Moa i pappas armar!
En helt fantastisk upplevelse så här i efterhand och allt gick ju superbra! Bara någon minut därefter kom ambulansen fram, men då hade jag ju redan ett friskt barn i famnen 🙂

En alldeles underbar, skrämmande, fantastisk och omvälvande upplevelse som vi är otroligt stolta att vi hanterade så bra som ett team!”

Och här är hon, lilla Moa:

En nyföddfotografering görs allra bäst när bebisen är mellan 7-10 dagar gammal. Självklart så går det att föreviga din lilla bebis även om liten har hunnit bli större än bara en vecka, men om man vill ha poserade bilder så kan det vara en fördel att boka en fotografering på förhand så att man är garanterad en tid. Går du i väntans tider och är nyfiken på att veta mer om fotografering? Hör av dig på en gång vettja! Här kan du fylla i dina uppgifter och få mer information ?

Hemsida:https://photobyjenny.se
Facebook: Photo By Jenny
Instagram: @photobyjennyse
PhotoByJenny, Beautiful Mama, Gravid, gravidbilder, gravidbilder svartvit, Gravidfotograf Stockholm, Nyföddfoto, Nyfödd Stockholm, Nyföddfoto Tyresö, Nyföddfoto Stockholm, Newbornfoto, Barnfoto, Barn, Nyfödd, Baby, Newborn, Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio.

Comments are closed.