Nyföddfotografering: Melvin 9 dagar

Möt lilla prins Melvin, nio dagar ny och så himla gosig!

Hans mamma och pappa hade med sig egen rekvisita i form av en hockeyhjälm 🙂 och jag tycker alltid att det är roligt när det händer lite nya saker. Nu är ju självklart varje bebis unik – men det är ändå lätt att fastna med kreativiteten och använda lite samma rekvisita och idéer som man har använt tidigare. Därför är det alltid roligt att få prova på lite nytt. Så om du har några idéer så är det bara att du plockar med dig det till din bokade fotografering, det är bara roligt 🙂

På bilden där Melvin vilar mot hockeyhjälmen så sitter pappa precis bredvid och håller i både hjälm och Melvin, så ni behöver inte vara oroliga – säkerheten går alltid först!

Nyföddfotografering, nyföddfoto, PhotoByJenny, nyföddfotograf

Nyföddfotografering, nyföddfoto, PhotoByJenny, nyföddfotograf, svartvit

Nyföddfotografering, nyföddfoto, PhotoByJenny, nyföddfotograf, nyföddbilder

Nyföddfotografering, nyföddfoto, PhotoByJenny, nyföddfotograf, svartvit, nyföddbild

Nyföddfotografering, nyföddfoto, PhotoByJenny, nyföddfotograf, nyföddbilder, fotografering

Hemsida:https://photobyjenny.se
Facebook: Photo By Jenny
Instagram: @photobyjennyse
PhotoByJenny, Beautiful Mama, Gravid, gravidbilder, gravidbilder svartvit, Gravidfotograf Stockholm, Nyföddfoto, Nyfödd Stockholm, Nyföddfoto Tyresö, Nyföddfoto Stockholm, Newbornfoto, Barnfoto, Barn, Nyfödd, Baby, Newborn, Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio.

Comments are closed.