Nyföddfotografering med Stella, 12 dagar

Jag tycker ju att det är lite lyx att få jobba med det jag gör. Jag får chans att träffa massor med trevliga människor som är lite mitt uppe i kärleksfulla perioder, och som dessutom låter mig smyga in i den där kärleksbubblan för en liten stund. Ni vet känslan man kan få av att titta på en lycklig och puttinuttig kärleksfilm, ja alltså när man får en bra känsla av det, den känslan får jag när jag fotograferar och när jag har fotograferat. Jag får ett glädjetillskott helt enkelt. Och det är ju verkligen inte alla som får det av sina arbeten, så jag känner mig ganska lyckligt lottad.
Och när jag tackar för en trevlig fotografering – så menar jag det. Jag är tacksam för att jag har fått ta del av er kärlek – för att få komma in i den där kärleksbubblan för en liten stund.

Och oftast så känns det som att jag känner de som jag fotat efter att jag fotat dem, just eftersom jag har fått vara med i den där bubblan för en sekund. Och alla ni fastnar lite i mitt hjärta. ThereseoChristoffer05Här är ett av de paren som har hängt med i mina tankar en hel del, det kan ju ha en del med att jag har sett Therese nästan varje dag, när hon agerat omslagstjej på min facebooksida. När lilla Stella äntligen kom så va jag så himla nyfiken på att få träffa henne. Och hon är ju en liten gobit. Så himla fin helt enkelt.

Stella04

Stella01

Stella02

Stella03

Nyföddfoto, Nyfödd Stockholm, Nyföddfoto Tyresö, Newbornfoto, Familjefoto, Barnfoto, familjefotograf, familj, Barn, Nyfödd, Baby, Newborn, Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio.

Comments are closed.