Nyföddfotografering: Lilly

Lillys storasyster Astrid fotade jag för några år sen när jag fortfarande hade studion hemma hos mig, det var ju så jag började – först hade jag fotograferingar i vardagsrummet hemma i vårt lilla radhus och senare så byggde vi om ett rum till studio så att jag kunde vara där och fota. Men med mitt växande rekvisitaförråd och antalet familjer som ville boka en fotografering så var jag tvungen att hitta en lokal att vara i istället. Så för tre år sen hittade jag den lokalen som jag nu spenderar större delen av min tid i. Lilly fick vara lite testperson för lite ny rekvisita som jag har köpt in. Bland annat så fick hon prova den nya nyföddsängen och en jättefin träskål i form av ett hjärta.

Fotograf Jenny Ivarsson, Nyföddfotograf , Nyföddfotograf Stockholm, Poserade nyföddbilder, Gravid, gravidbilder, gravidbilder svartvit, Gravidfotograf Stockholm, Nyföddfoto, Nyfödd Stockholm, Nyföddfoto Tyresö, Nyföddfoto Stockholm, Newbornfoto, Barnfoto, Barn, Nyfödd, Baby, Newborn, Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio Nyföddfoto Älta, Studio Älta

Comments are closed.