Nyföddfotografering: Lalie, 13 dagar

I sommar så har jag varit på en utbildning för Ana Brandt, som specialiserar sig på gravid- och nyföddfotografering. Det var en otrolig upplevelse att få träffa en av mina absolut största förebilder och se hur hon arbetar. Jag fick med mig massor med ny kunskap och är fortfarande fullproppad med inspiration, både från Ana Brandt, men också från de andra duktiga fotografer som var med på workshopen. Det finns alltid nya saker att lära sig, och jag känner mig som en svamp som bara suger åt mig av allt nytt jag har möjlighet att lära mig hela tiden.

Här kommer några bilder från en av nyföddfotograferingarna vi gjorde. Uppsättningarna är stylade av Ana, och det är jag som tagit bilderna. Den här lilltjejen heter Lalie och är 13 dagar gammal.
lila

lila2

lila3

lila4

lila8

lila6

lila7

 

Fler bilder från nyföddfotograferingar hos mig hittar du här

Hemsida: https://photobyjenny.se
Facebook: Photo By Jenny
Instagram: @photobyjennyse
PhotoByJenny, Beautiful Mama, Gravid, gravidbilder, gravidbilder svartvit, Gravidfotograf Stockholm, Nyföddfoto, Nyfödd Stockholm, Nyföddfoto Tyresö, Nyföddfoto Stockholm, Newbornfoto, Barnfoto, Barn, Nyfödd, Baby, Newborn, Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio.

Comments are closed.