Nyföddfotografering: Iris, 19 dagar

Som jag brukar skriva lite då och då så känner jag mig lyckligt lottad som får chans att träffa så många fina människor i såna viktiga stunder i livet genom att jag arbetar som fotograf. Det är få förunnat att få ta del av andra liv på det här sättet och jag blir faktiskt lika glad varje gång jag får en förfrågan om att fotografera just den personens familj, gravidmage, bröllop eller andra stora dagar eller milstenar. Det är häftigt att få se liv helt enkelt. Och så mycket kärlek som jag får vara med om är ju också ren lyx.

Iris är en av de bebisar som finns lite närmare i mina tankar just för att hennes mamma Angelica och jag har gemensam familj (hur tokigt det än låter) men vi är helt enkelt familj kan man säga. Av olika anledningar har vi inte haft så mycket kontakt, men nu har jag fått chans att träffa Angelica och hennes fina familj när jag har fått fotografera dem och det är så roligt att få den chansen 🙂

Här kommer några bilder på Iris och busiga storasyster Alice.

iris

iris2

iris3

iris4

iris5

Fler bilder från nyföddfotograferingar hos mig hittar du här

Hemsida: https://photobyjenny.se
Facebook: Photo By Jenny
Instagram: @photobyjennyse
PhotoByJenny, Beautiful Mama, Gravid, gravidbilder, gravidbilder svartvit, Gravidfotograf Stockholm, Nyföddfoto, Nyfödd Stockholm, Nyföddfoto Tyresö, Nyföddfoto Stockholm, Newbornfoto, Barnfoto, Barn, Nyfödd, Baby, Newborn, Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio.

Comments are closed.