Nyföddfotografering: Folke

En sak som är lite roligt med att fota nyfödda är att man får höra så många olika namn som bebisar fått. En del kommer hit innan de har fått sitt namn, då brukar de få ha söta smeknamn som Skrutten eller Grodan eller Mini och en del kommer hit med namn som har funnits i åtanke redan innan de blivit till. Jag tycker att det är roligt att få höra alla olika varianter och ibland kommer det flera barn med samma namn eller liknande namn efter varandra 🙂 Ett namn som jag däremot inte stött på tidigare är Folke. Ett fantastiskt fint namn som jag tycker passar den här lilla sötnosen så himla fint. Mamma Elina föll för mina mörkare bilder när hon letade fotograf så det blev en hel del såna bilder, men också lite mjukare med ljusare toner.

Går du i väntans tider och är intresserad av en fotografering så kan du klicka här. Jag har paketpriser för kombinerad gravid- och nyföddfotografering. Vill du se fler bilder så kan du alltid gå in och följa mig på instagram eller facebook.

Fotograf Jenny Ivarsson, Nyföddfotograf , Nyföddfotograf Stockholm, Poserade nyföddbilder, Gravid, gravidbilder, gravidbilder svartvit, Gravidfotograf Stockholm, Nyföddfoto, Nyfödd Stockholm, Nyföddfoto Tyresö, Nyföddfoto Stockholm, Newbornfoto, Barnfoto, Barn, Nyfödd, Baby, Newborn, Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio Nyföddfoto Älta, Studio Älta

Comments are closed.