Nyföddfotografering, Elliot 17 dagar

Nu äntligen, Nisse och Patricia, så kommer bilder på er lilla skatt!!

Välkommen till världen lilla Elliot, som här bara är 17 dagar gammal.
collage3

Nyföddfotografering genomför man vanligtvis någon gång under barnets 14 första dagar, för att det ska vara lättare att komma till ro och för att kunna posera utan att störa sömnen alltför mycket. Ju tidigare, desto mer ihopkrupen kan man säga om de flesta nyfödda, och likaså ju äldre desto mer bestämda över sina armar och ben och hur man vill ligga.
Det är inga problem att genomföra en nyföddfotografering efter att bebisen passerat två veckor, det går, men man kan behöva lite mer tålamod för att få det nya livet att komma till ro.
Och precis som med vuxna så är bebisar egna individer, så man kan aldrig garantera en specifik pose till hundra procent, men det går alltid att prova och se vad som funkar bäst. Det gäller att lyssna och känna efter med de små liven, så blir resultatet bra helt enkelt.

collage

collage5

collage4

collage2

PhotoByJenny, Beautiful Mama, Gravid, gravidbilder, gravidbilder svartvit, Gravidfotograf Stockholm, Nyföddfoto, Nyfödd Stockholm, Nyföddfoto Tyresö, Nyföddfoto Stockholm, Newbornfoto, Barnfoto, Barn, Nyfödd, Baby, Newborn, Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio.

Comments are closed.