Nyföddfotografering Bonnie

Den här söta lilla tjejen hade jag kunnat ha kvar i studion hela dagen! Så himla söt och som en dröm att fota. Mamma och pappa hade en önskan om bilder med mörk bakgrund eller vit bakgrund – så det blev verkligen en neutral och fin session med massor av fina bilder som resultat. Här är ett litet urval av alla de bilder som vi tog med fina Bonnie.

När du bokar din egen nyföddfotografering så planerar vi din session efter de färger ni har i ert hem och vad som passar för er inredning. En tavla med er bebis är ju något som ni ska njuta av i ert hem i flera år framöver – så då är det alltid bra att fundera på vad man har för färger där hemma och kanske redan nu tänka på var i ert hem en tavla passar bäst. Ni vill kanske ha flera små tavlor som tillsammans utgör ett collage av bilder, eller ett album med bilder så att ni kan ta fram och bläddra i det tillsammans med era barn när de blir större? Det finns så många möjligheter! Hör av dig så planerar vi in en session som passar för era önskemål.

Hemsida:https://photobyjenny.se
Facebook: Photo By Jenny
Instagram: @photobyjennyse

Fotograf Jenny Ivarsson, Nyföddfotograf , Nyföddfotograf Stockholm, Poserade nyföddbilder, Gravid, gravidbilder, gravidbilder svartvit, Gravidfotograf Stockholm, Nyföddfoto, Nyfödd Stockholm, Nyföddfoto Tyresö, Nyföddfoto Stockholm, Newbornfoto, Barnfoto, Barn, Nyfödd, Baby, Newborn, Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio Nyföddfoto Älta, Studio Älta

Comments are closed.