Nyföddfotografering: Bianca och Olivia

För mig som träffar många bebisar så är tvillingar ändå något alldeles speciellt. Det bandet som de har redan som små bebisar är helt magiskt. Jag fick träffa systrarna Bianca och Olivia för ett tag sen när de kom till studion för sin nyföddfotografering. Och jag ville bara behålla dem här och mysa. Så himla söta båda två, och när de är tillsammans…jag smäller av!

Fotograf Jenny Ivarsson, nyföddfotografering stockholm

Fotograf Jenny Ivarsson, nyföddfotografering

Nyföddfotografering Stockholm, bebisfotografering

Nyföddfotografering Stockholm

Systrar, nyföddfotografering

Nyföddfotografering Tyresö

Nyföddfotografering, womb pose

Tvillingar, systrar, newborn

Nyföddfotografering froggy pose

Nyföddfotografering Stockholm, tvillingar

Nyföddfotografering Stockholm, tvillingar

Nyföddfotografering tvillingar, i pappas händer

Familjefotografering, nyföddfotografering

Om du blir nyfiken på fler bilder från andra nyföddfotograferingar så får du gärna bläddra lite bland de olika blogginläggen. Nyföddbilder hittar du om du klickar här och vill du veta mer om bokning eller få lite mer prisinformation så kan du fylla i dina uppgifter här

Jag fotar poserade nyföddbilder i min studio i Älta och oftast kommer bebisar hit från hela Stockholm och ibland från andra delar i landet eftersom det är smidigt att ta sig hit både med bil och kommunalt. Här i studion tar jag även emot större barn för barnfotografering och syskonfotografering. Självklart så finns det gravidfotografering och familjefotografering i utbudet också. I studion har jag både naturligt ljus och studioljus och växlar emellan de olika lite då och då. Så det spelar ingen roll om det är soligt eller regnigt – det blir bra bilder att spara för nästkommande generation.

Hemsida:https://photobyjenny.se
Facebook: Photo By Jenny
Instagram: @photobyjennyse

Comments are closed.