Nyföddfotografering: Arvid

Ibland så får jag höra att ”alla bebisar ser ju likadana ut” men oj vad jag inte håller med om det! När man arbetar som nyföddfotograf får man verkligen chans att träffa många alldeles nykläckta bebisar och då får man också se både likheter och olikheter med dem alla!

Ta bara alla små ljud och små sätt som de har, redan från allra första början – och sedan så är det ju en så enorm skillnad på allas utseenden också. De är ju förstås små, det är väl det som är den största likheten – sen så tycker jag att alla har sina egenheter.

Alla är ju gosiga också, tycker ju i alla fall jag, vilket gör att det bara är ännu roligare att arbeta med bebisar. Men den här lilla parveln va extra gosig med sitt röda fjunigga hår 🙂

Välkommen till världen Arvid!

Nyföddfotografering, nyföddfoto, PhotoByJenny, nyföddfotograf, nyföddbilder, fotografering

Nyföddfotografering, nyföddfoto, PhotoByJenny, nyföddfotograf, nyföddbilder, fotografering, svartvit

Hemsida:https://photobyjenny.se
Facebook: Photo By Jenny
Instagram: @photobyjennyse
PhotoByJenny, Beautiful Mama, Gravid, gravidbilder, gravidbilder svartvit, Gravidfotograf Stockholm, Nyföddfoto, Nyfödd Stockholm, Nyföddfoto Tyresö, Nyföddfoto Stockholm, Newbornfoto, Barnfoto, Barn, Nyfödd, Baby, Newborn, Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio.

Comments are closed.