Nyföddfotografering Älta: Julianna 3 veckor

Många nyföddfotografer berättar ofta om vikten av att boka in sin nyföddfotografering innan bf för att kunna hinna med att fota innan bebis har hunnit bli 14 dagar. Det är såklart det allra bästa. Bokar man in sin tid innan bebis har kommit ut så kan jag som fotograf planera för er session på förhand, jag kan se till att det finns gott om tid i kalendern både för när ni kommer till studion men också för tiden som krävs efter att ni varit här. För även om ni spenderar mycket tid här under er fotografering så är det också mycket tid och kärlek som spenderas med era bilder efter att de är tagna. Jag gör alltid ett urval av bilderna som vi fotat och gör en grundredigering på bilderna. Ser till att ljus och färger stämmer och att alla bilder är tekniskt korrekta och klara för visningen som ni kommer tillbaka för. När ni sedan valt ut era favoritbilder är det lite extra kärlek och omtanke som ska spenderas med de bilderna. Ibland kan det vara ett rivsår eller någon liten hudflaga som måste retuscheras bort och ibland kanske färgen på en filt måste justeras för att passa ihop med andra bilder. Såna detaljer kan ta lite tid, men det är så värt väntan när man sen printar ut bilden och den ska få pryda era väggar för resten av livet.

Men det jag egentligen skulle berätta om är ju Julianna som kom hit när hon var tre veckor – och det gick ju bra det med. Så var inte orolig att det har hunnit gå för lång tid – hör av dig till mig så bokar vi in en tid åt er – antingen när bebis är i magen eller när bebis har kommit ut. Det är bara lättare för mig att garantera en plats här om du bokar in din tid i förväg, men ställ alltid frågan om det kan gå – missa inte chansen att föreviga ditt lilla hjärta såhär i början, för dagarna bara försvinner och poff så ska de skolas in på förskolan…

Är du nyfiken på att veta mer om en nyföddfotografering och hur du bokar in en session får du gärna fylla i dina uppgifter här så hör jag av mig till dig.

Vill du se fler bilder så kan du följa mig på instagram där jag lägger upp bilder lite oftare och även visar lite behind the scenes under fotografering och vid redigering ibland.

Hemsida:https://photobyjenny.se
Facebook: Photo By Jenny
Instagram: @photobyjennyse

Fotograf Jenny Ivarsson, Nyföddfotograf , Nyföddfotograf Stockholm, Poserade nyföddbilder, Gravid, gravidbilder, gravidbilder svartvit, Gravidfotograf Stockholm, Nyföddfoto, Nyfödd Stockholm, Nyföddfoto Tyresö, Nyföddfoto Stockholm, Newbornfoto, Barnfoto, Barn, Nyfödd, Baby, Newborn, Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio Nyföddfoto Älta, Studio Älta

Comments are closed.