Mammafotografering (och familjefotografering)

Nu när Mors dag närmar sig med stormsteg så vill jag bara slå ett slag för fotografering som gåva. Idag har vi nästan alla en kamera hemma, eller de flesta har väl egentligen en kamera i sin ficka nästan hela tiden i sin telefon. Och det är alltid så fantastiskt när man lyckas fånga det där ögonblicket på bild, oavsett om det är med telefonen eller med den där dyra fina kameran som du köpt och älskar att fota med. Men hur ofta är hela familjen med i stunden som är det där fantastiska ögonblicket som ni fångat på bild?

En fotosession är ju inte bara en stund då man ställer sig rakt upp och ner framför kameran för att få lite bilder att spara för framtiden. Det är en stund då du kan ägna all din uppmärksamhet åt din familj. Ni kan leka, springa runt, pussas och kramas, eller bara sitta och mysa – och det är de stunderna som är fantastiska att fånga.
Självklart så är det ibland lite olustigt att stå framför kameran, och ha en fotograf som säger åt er att gosa lite eller mysa ihop er och pussas – men det släpper efter en stund. Och oftast så har man helt enkelt bara en himla trevlig stund tillsammans, och minnena från fotograferingen blir inte bara bilderna utan de faktiska minnena från stunden som ni som par eller familj hade tillsammans. Tro mig – det kan faktiskt vara riktigt trevligt att bli fotograferad.

Självklart så vill jag ju fota hela er familj – men det är ju en perfekt Mors dag-present eller hur? 🙂

Mammor

Familjefotograf, Barn, Barnfotograf i Stockholm, Fotograf i Stockholm, kärleksfotografering, parfotografering, fotograf i tyresö, Fotograf, Barn, Familj, Nyfödd, Bröllop, Konsertfoto.Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio.
Mors dag, gåva, fotografering i gåva, familjefotografering utomhus, utomhusfotografering, mors dag present

Comments are closed.