Kärleksfotografering: Jezper och Claudia

När jag växte upp på en liten bondgård i Sörmland så hade jag en stor förebild med mig hela tiden. Han heter Jezper och är en av mina bröder. De andra syskonen hade redan flyttat hemifrån och va inte lika nära, både på grund av vår åldersskillnad men också på grund av det fysiska avståndet eftersom de alla tre bodde i Stockholm. (Nu när åldersskillnaderna inte är lika märkbara och avstånden inte är lika långa så är de alla lite närmre 🙂 )

Men Jezper och jag gjorde det mesta tillsammans (mest för att vi bodde mitt ute i ingenstans och det inte fanns så många andra att hitta på saker med, så fick han stå ut med mig helt enkelt)
Allt som storebror gjorde ville också jag göra. Jag var till exempel den yngsta luftgevärsskytten i vår lilla by med mina 5 år, på somrarna gick vi längs med vägarna och samlade påkörda ormar till hans ormskinnssamling och vi erövrade världen tillsammans med massor av nya äventyr varje dag.
(Tyckte i alla fall jag, jag är fullt medveten om att han inte va lika glad att släpa runt på lillasyrran alla gånger…)

När jag fyllde tjugo hade min kära storebror hittat kärleken i Österrike och bestämt sig för att ta sitt pick och pack och flytta dit, vilket för min del var bland det värsta som kunde hända och jag tyckte han var otroligt egoistisk. Men det sa jag ju aldrig. Jag sa bara att det va lite väl långt bort kanske. Men det finns ju flyg så vi får väl komma och hälsa på nån gång.

Sen träffade jag Claudia. Den där kärleken. Hon som några år senare blev hans fru. Och allt blev så självklart. Även om min hjälte till storebror bodde så otroligt långt bort, så kändes det okej när jag visste att anledningen var Claudia.

Nu bor Jezper med Claudia och deras son Jonathan utanför Göteborg. Och även om avståndet är så mycket kortare nu så känns vissa dagar som att de i alla fall bor för långt bort. När jag och killarna var och hälsade på dem under påskhelgen så tvingade jag ut dem i gryningen för en stund av kärlek, och jag är så glad att de gick med på det.

Alla behöver en liten stund av kärlek, så det kändes lite som att de fick en present när jag gav dem en timme där de bara behövde tänka på varandra och inget annat.

Kärleksfotografering PhotoByJenny, bröllopsfotograf Stockholm

Kärleksfotografering PhotoByJenny, bröllopsfotograf Stockholm_

Kärleksfotografering PhotoByJenny, bröllopsfotograf Stockholm_Södermanland

Stockholm, Bröllopsfotograf, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf Stockholm, Sörmland, Sverige, Bröllopsfotograf i Södermanland, Bröllop, Brudpar, Wedding Sweden, Bröllopsporträtt, Kärleksbilder, Kärleksfoto,
Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, Fotograf Stockholm, Tyresö

Hemsida: https://photobyjenny.se
Facebook: Photo By Jenny
Instagram: @photobyjennyse

Comments are closed.