Kärleksfotografering i Medevi Brunn: Anna och Jörgen

I helgen har jag varit på en workshop med Emmelifoto. Emmeli är en fantastisk fotograf och en riktig förebild när det kommer till att skapa bilder som berör. Hon tar verkligen fotograferingen till en annan nivå, och hon har lärt mig en hel del tips och tricks under helgen så i fortsättningen kommer även jag kunna göra en ännu bättre upplevelse av en fotosession.
Under workshopen gick vi igenom våra egna varumärken och bildstil och vi deltagare fick chans att verkligen fokusera på vad det är för typ av bilder vi vill ta. Det var väldigt intressant att vara med om att fem fotografer fotar samma par, men vi kom därifrån med helt olika bilder – helt utifrån vad vi alla olika fotografer såg och hade möjlighet att skapa.
För mig är en bild så mycket mer än bara en bild. Det är stunden som har stannat och ögonblicket som får finnas kvar att minnas. Jag jobbar hela tiden för att bli bättre, en bättre fotograf och för att alla som kommer till mig ska kunna känna att det är okej att stå framför kameran. Att du är vacker precis som du är och att bilderna du sen får se är bilder som du tycker är värda att visa för dina barn och barnbarn i framtiden – inte bara för att det är en fin bild, utan också för att du minns känslan av hur det kändes att stå där framför kameran och känna att det inte alls var så farligt. Kanske tillochmed ganska roligt. Och när du tycker att det är ganska roligt, eller jättekul – då syns det också på bilderna, och det är de bilderna du kommer vilja behålla.

Förutom att vi gick igenom våra olika varumärken så fick vi också möjlighet att fota lite. Jag tänkte att jag måste ju visa upp några bilder från första dagens par – Anna och Jörgen. Två otroligt fina personer som gjorde ett fantastiskt jobb framför kameran med inte bara en fotograf hängandes bredvid utan fem stycken fotografer som alla ville fånga fina ögonblick 🙂

Annas hår är fixat av Jessica Jarmyr (@jessicajarmyr på instagram)
Smink: Therese Parner (@tittiparner)
Blomsterkransen som Anna har i uppsättningen är gjord av Floras Blomsterdröm (@florasblomsterdrom)

3

4

2

1

5

7

8

9

10

11

Hemsida: https://photobyjenny.se
Instagram: @photobyjennyse
Bröllopsfoto, bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Stockholm, Sörmland, Sverige, Bröllopsfotograf i Södermanland, Bröllop, Brudpar, Wedding Sweden, Bröllopsporträtt, Kärleksbilder, Kärleksfoto,
Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, Fotograf Stockholm, Tyresö

Comments are closed.