Josefin och Anders gravidfotografering

Ni vet väl att det går alldeles utmärkt att köpa presentkort hos mig va? Det gör det, antingen som ett värde som dras av på beställningen vid bildvisningen, eller en fotosession – eller både och. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Just gravidfotografering kan vara en jättefin gåva till någon som kanske inte tänkt tanken på att föreviga magen. När man är gravid så känner man sig kanske inte alltid så vacker att man vill gå till en fotograf – men en graviditet är ju verkligen bland det vackraste! Och dessutom försvinner ju magen sen. Det är ett minne för livet av en tid som känns som en evighet men sedan försvinner så snabbt. Och nu kan man ju dessutom fota utomhus och få otroligt vackra bilder i fina miljöer.

 

Några som har fått en fotografering i gåva av vänner är Josefin och Anders som här väntar sitt första barn. Och jag blir så lycklig när jag tittar på de här bilderna när Anders och Josefin är tillsammans, det är så mycket kärlek! Men först, några på supersnygga Josefin 🙂

1 2 3 4

Vill du se fler bilder från olika gravidfotograferingar kan du kika här
Josefin och Anders kom tillbaka för en nyföddfotografering också, och bilderna på deras lilla kärlek kommer snart 🙂

Hemsida: https://photobyjenny.se
Facebook: Photo By Jenny
PhotoByJenny, Beautiful Mama, Gravid, gravidbilder, gravidbilder svartvit, Gravidfotograf Stockholm, Nyföddfoto, Nyfödd Stockholm, Nyföddfoto Tyresö, Nyföddfoto Stockholm, Newbornfoto, Barnfoto, Barn, Nyfödd, Baby, Newborn, Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio.

Comments are closed.