Gravidfotografering Stockholm, Benita

För ett tag sen hade jag besök i studion av den här fantastiska kvinnan. Hon hjälpte mig att testa lite olika ljussättningar och vi pratade massor om det magiska med kroppen under en graviditet. Visst kan det vara tungt och kämpigt och i vissa fall rent smärtsamt och problematiskt – men när allt funkar som det ska är det ju helt fantastiskt vad kroppen klarar av. De här bilderna är ett fantastiskt alternativ när man inte vill fota utomhus eller om man inte känner att man vill ha en massa olika klänningar och andra accessoarer. Bara fokus på kroppen och magen helt enkelt.

Eller varför inte kombinera med några bilder i studion och några bilder utomhus, så får man liksom lite av allt 🙂

Vill du veta mer om gravidfotografering eller hur det funkar hos mig kan du fylla i ett kontaktformulär här så kan vi prata vidare.

Jag har min ateljé i Älta/Tyresö, söder om Stockholm och här finns det gott om utrymme i en fullt utrustad studio plus nära till fantastiska utomhusmiljöer om du vill kombinera både studiofoto med utomhusfotografering.

Instagram: @photobyjennyse
Facebook: Photo By Jenny
Familjefotograf, Barn, Barnfotograf i Stockholm, Fotograf i Stockholm, kärleksfotografering, parfotografering, fotograf i tyresö, Fotograf, Barn, Familj, Nyfödd, Bröllop, Konsertfoto.Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Älta, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, Hedvigslund, fotostudio, studio.

Comments are closed.