Gravidfotografering: Malin

Man kan ju tro att när den senaste gravidfotograferingen som jag la upp här i bloggen var för mer än ett år sedan, att jag aldrig fotar gravida längre. Men det stämmer ju inte riktigt. Bland annat så har jag ju ett fint paketpris om det är så att man vill boka in en nyföddfotografering också – så kan man komma hit och föreviga magen när bebis fortfarande ligger därinne och göttar sig och dessutom ta jättefina ”före- och efterbilder” när bebis är i magen och utanför magen.

Det är verkligen värt att våga ställa sig framför kameran och föreviga magen med en gravidfotografering – även om det bara är så att man sparar fem eller tio bilder från fotograferingen sen så är det verkligen ett minne för livet. Bilderna från en fotosession i väntans tider får ofta representera så mycket, och känslorna jag själv har för mina egna gravidbilder är jättestarka fortfarande nu när mina ”små” bebisar är fem och åtta år gamla. Eller ja – de är nog om något ännu mer värdefulla nu när de börjar bli så stora.

Att tillsammans med barnen titta tillbaka på bilderna och prata om att de faktiskt har varit så små att de legat därinne i mammas mage, och berätta hur mycket jag längtade efter dem och hur väntan verkligen kändes som en evighet vissa dagar, men att nu när de är stora så kändes det ju ändå som att det gick rätt fort. Det är så himla mysigt att ha de stunderna tillsammans med barnen nu. Och de bilderna är verkligen så värdefulla för mig för jag minns ju känslan, när man inte riktigt vet vad det är som kommer att hända nu framöver. Vem är det därinne och hur kommer livet att bli? Så spännande!

Men nog om mig – här är finaste Malin och hennes Alma från gravidfotograferingen när lilla Freja låg i magen. En av mina absoluta favoriter från den här fotosessionen är den allra sista bilden på Malin och Alma ihop. Och den sitter faktiskt redan uppe på väggen hemma hos Malin och hennes fina familj 🙂

Hemsida: https://photobyjenny.se
Instagram: @photobyjennyse
Facebook: Photo By Jenny
Familjefotograf, Barn, Barnfotograf i Stockholm, Fotograf i Stockholm, kärleksfotografering, parfotografering, fotograf i tyresö, Fotograf, Barn, Familj, Nyfödd, Bröllop, Konsertfoto.Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Älta, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, Hedvigslund, fotostudio, studio.

Comments are closed.