Gravidfotografering: Josefine

När Josefine tog kontakt med mig så berättade hon att hon från första början verkligen ville ta gravidbilder men att tiden sen bara flög iväg och tillslut tänkte hon att hon kanske skulle hoppa över att föreviga magen ändå. Men så tänkte hon om och bokade en tid, för det är ju faktiskt så att den här tiden och just den här magen inte kommer tillbaka. Varje graviditet är unik på sitt sätt och oavsett om det är första barnet eller femte barnet så känns det olika.

En bild kan ju hjälpa en att minnas hela tiden också. Jag vet själv att när jag tittar tillbaka på de gravidbilder vi tog när jag väntade min stora kille (sommaren för sex år sen!!) så minns jag allt annat som hände runtomkring. Jag minns bland annat att jag ”var tvungen” att köpa nån godsak så fort jag klev in i en affär, typ en påse godis eller bullar, men så fort jag betalat för det jag köpt så blev jag illamående och det slutade med att jag fyllde ett helt skåp där hemma med godis som jag hamstrade under nio månader… (skåpet tömdes visserligen allteftersom av min stackars sambo som fick stå ut med både det ena och det andra..)
Jag minns att sommaren var varm men att jag ändå tyckte det va så mycket skönare att vara höggravid under en varm sommar än en iskall vinter. Jag minns att det var så otroligt spännande varje gång det där lilla pyret rörde sig därinne, och jag längtade så mycket efter att få träffa honom, samtidigt som jag kände på mig att jag skulle sakna att få känna de där sparkarna och rörelserna. Alla de där känslorna och tankarna bubblar upp när jag ser mig själv på bild med en växande mage.
Och nu, sex år senare, så älskar min son att titta på de bilderna när han låg i magen. Vi kan titta på dem och prata om att han har varit så liten så han har fått plats i magen och om hur det var när han va bebis.

Så om du funderar eller tvekar på om du ska föreviga din mage – sluta fundera, boka din tid nu. Du kommer tacka dig själv om några år!

gravidfotografering-stockholm-gravid-nacka-gravid-tyreso

gravidfotografering-tyreso-gravidfoto-alta-gravid-stockholm

gravidfotografering-stockholm-gravidfoto-tyreso-bebisfotografering-stockholm

gravidfotografering-stockholm-gravid-nacka-gravid-tyreso-gravidfotograf

gravidfotografering-stockholm-gravid-nacka-gravid-tyreso-bebisfoto

gravidfotografering-nacka-gravidfoto-alta-gravid-stockholm

gravidfotografering-nacka-gravidfoto-alta-gravid-stockholm-bebisfoto

gravidfotografering-nacka-gravidfoto-tyreso-gravid-stockholm

gravid-tyreso-gravidfoto-stockholm-gravidfotograf

Mer gravidbilder från andra fotograferingar kan du kika på här.

Beautiful Mama, Gravid, gravidbilder, gravidbilder svartvit, Gravidfotograf Stockholm, Nyföddfoto, Nyfödd Stockholm, Nyföddfoto Tyresö, Newbornfoto, Barnfoto, Barn, Nyfödd, Baby, Newborn, Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio. Fotograf Jenny Ivarsson

Hemsida: https://photobyjenny.se
Facebook: Photo By Jenny
Instagram: @photobyjennyse

Comments are closed.