Gravidfotografering, Elina och Isak

Jag är verkligen lyckligt lottad som får vara med om att träffa så många fina människor i väntans tider. Jag blir aldrig trött på det! Här är Elina och Isak, ett av paren som jag har haft här både för gravidfotografering och nyföddfotografering och jag har haft så roligt när jag har träffat dem båda, och när jag fick träffa dem alla tre också för den delen.

Och se, va fina de är!

elina1

elina2

Beautiful Mama, Gravid, gravidbilder, gravidbilder svartvit, Gravidfotograf Stockholm, Nyföddfoto, Nyfödd Stockholm, Nyföddfoto Tyresö, Newbornfoto, Barnfoto, Barn, Nyfödd, Baby, Newborn, Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio.

Comments are closed.