Gravidfotografering – Caroline och Charlie

Jag märker att jag inte riktigt hänger med att uppdatera här så mycket som jag önskar att jag gjorde – men nu ska jag försöka prioritera det lite. Har ju så himla mycket bilder som jag vill visa er!

Har haft fullt upp den senaste tiden med både gravid-, familj- och nyföddfotografering och det är så roligt att träffa nya människor i så olika stadier i livet. Här kommer några bilder från ett par som jag hade jättekul med. Caroline och Charlie väntar sitt första barn, de hade flyttat dagen innan de kom till mig så de är ju oförskämt fräscha för att vara dagen efter-flytt! Så himla fina!

carolineocharlie carolineocharlie2 carolineocharlie3 carolineocharlie4 carolineocharlie5 carolineocharlie6

PhotoByJenny, Beautiful Mama, Gravid, gravidbilder, gravidbilder svartvit, Gravidfotograf Stockholm, Nyföddfoto, Nyfödd Stockholm, Nyföddfoto Tyresö, Nyföddfoto Stockholm, Newbornfoto, Barnfoto, Barn, Nyfödd, Baby, Newborn, Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio.

Comments are closed.