Gravidfotografering: Bella och Andreas

I helgen har jag träffat min sambos lillasyster med man som väntar sitt första barn. Trots ovädret ute så smet vi ut en snabbis för att fånga några bilder utomhus. Det blåste och regnade ute, men det känns ändå kul att kunna fånga bilderna för att få visa för liten sen när hon kommer, att ”så här såg det minsann ut i december när du låg i magen!” (det var visst varmare igår än det var på midsommarafton…)

bellaandreas

Det är så roligt att få möjligheten att föreviga en tid i livet som är så stor, den där förväntan och längtan efter ett helt nytt litet liv. Om ni funderar på att själva boka in en tid för att föreviga en växande mage eller kanske er egna lilla nyfödda så tveka inte att höra av er för att kunna bevara era minnen för framtiden!
Här kan ni se lite bilder från gravidfotograferingar och klickar ni här kan ni se några nyföddfotograferingar 🙂

Beautiful Mama, Gravid, gravidbilder, gravidbilder svartvit, Gravidfotograf Stockholm, Nyföddfoto, Nyfödd Stockholm, Nyföddfoto Tyresö, Newbornfoto, Barnfoto, Barn, Nyfödd, Baby, Newborn, Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio.

Hemsida: https://photobyjenny.se
Facebook: Photo By Jenny
Instagram: @photobyjennyse

Comments are closed.