Fötter!

Innan jag började fota nyfödda så var jag inte alls inne på det här med att fota fötter. Dels så fattade jag inte grejen – jag tänkte jomenvisst de är små, och det är klart att det ska förevigas, att de är puttenuttiga, men sen såg jag inte så mycket mer med det. Det är ju ett par fötter liksom.

Men nu så tycker jag att det är så himla mysigt att få se alla de här små fötterna. Fötter som har små söta tår. Fötter som är så supersmå och orörda. Och fötter som är så unika! Alla fötter ser så otroligt olika ut – vilket jag inte heller hade tänkt på förut. Men det är ju klart – alla är ju unika och har sina egna drag och jag tänkte lite hur olika kan ett par fötter vara ett annat par fötter egentligen?! Men det är så kul att se alla möjliga former och storlekar på fötterna. Och tårna för den delen.
Så ja – även om ni inte tycker att det är lika intressant med fötter så kan jag garantera att jag kommer att fota din bebis fötter om ni kommer till mig för en fotografering. 🙂
Fötter

Babylove, PhotoByJenny, Nyföddfoto, Nyfödd Stockholm, Nyföddfoto Tyresö, Newbornfoto, Barnfoto, Barn, Nyfödd, Baby, Newborn, Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio.

Comments are closed.