Förändring av prissättning

Jag vill med detta inlägg berätta om min nya prissättning som går i kraft från och med 2014-04-01

Jag är jätteglad att du hittat hit och att du är intresserad av en fotografering och jag vet ju att man alltid är lite intresserad av priset. Så här funkar det hos mig:

Fotosessioner sker på vardagar och även helger (mot ett helgtillägg.)

Alla sessioner är ungefär 1-1,5 timmes fotografering i min studio som jag har i mitt hem i Tyresö, eller utomhus i närheten av studion.
Hemma hos-fotografering (lifestyle) där jag kommer till er, eller en plats utomhus som ni önskar är möjligt mot ett tillägg.

Pris för en fotosession inklusive privat bildvisning:
• Porträtt, barn, familj, gravid: 795 kr
• Nyföddfotografering (2-3 timmar): 1195 kr
• Gravid och nyföddfotografering: 1700 kr
• Tillägg för helg- och ”hemma hos”-fotografering: 600 kr

När du investerar i en fotosession så betalar du för fotografens tid, expertis, kreativitet och kärlek till arbetet. Det är mitt jobb som fotograf att du ska känna dig avslappnad nog att kunna ha kul framför kameran. Jag erbjuder också rekvisita, klädombyten och olika bakgrunder för att du ska hitta det som passar dig allra bäst.

Efter fotograferingen så bokar vi in en tid för en bildvisning. Du får då se dina bilder från sessionen och kan välja ut vilka bilder som är dina favoriter. Det finns inga köpkrav under bildvisningen, men däremot erbjuder jag rabatter som endast gäller under den tiden du bokat för din bildvisning (15-35% rabatt).
När det kommer till priser för dina bilder så finns alla möjliga variationer och möjligheter – men för att göra det lite lättare har jag plockat ihop några paket med de mest populära produkterna i olika prisklasser. Det finns även en a la carte-lista där du själv kan bygga upp ditt egna paket och göra dina egna val.

Jag har valt ut mina leverantörer av förstoringar, tavlor, album och kollektioner med omsorg för att kunna leverera det allra bästa till dig som kund. Alltså inga lågprislabb eller liknande som framkallar era bilder med hjälp av kemikalier och massproduktion utan alltid den bästa möjliga kvalitén.

Förstoringar från 20×30 cm och uppåt levereras monterade i en syrafri passepartout, eller monterade på en syrafri kartong med laminering.

Beställer ni en förstoring från 20×30 cm ingår även bildens digitala fil.

Prisindikation:
• Bordsförstoring 13x18cm 390 kr
• Bordsförstoring 18x24cm 490 kr
• Väggförstoring FineArt 20×30 cm 850 kr
• Touchtavlor och canvas från 1900 kr
• Album och böcker från 2300 kr
• Studio Box med 10st FineArt printar och matchande digitala filer från 3200 kr
• Digitala bildpaket för privatbruk från 2500 kr.

 

Priserna gäller bokningar gjorda från 2014.04.01
Publicerat datum 2014.03.31

 

Fotograf Jenny Ivarsson innehar F-skattesedel och alla priser som anges är inklusive moms.

Comments are closed.