Familjefotografering: Tyresö Slott

Familjen Bergdahl har följt mig sedan min start som yrkesfotograf, de var bland mina första kunder i slutet av 2013 och nu i slutet av maj fick jag chansen att träffa dem igen för en familjefotografering utomhus.
Jag kanske får passa på att be om ursäkt för ytterligare ett gäng ”fulbilder” på tjejerna… Det blev samma sak sist jag träffade dem, men jag kan inte riktigt låta bli att be dem göra sina tokigaste miner… De är så himla söta! 🙂

En familjefotografering utomhus nu under sommaren är så mycket mer än att bara stå framför kameran och knäppa några bilder – det är en möjlighet att skapa roliga minnen och ha en rolig stund tillsammans hela familjen. Utan någon stress, utan krav på att städa efteråt, utan tvätt som ligger och väntar… ja ni vet, alla de där festliga sakerna som man har därhemma – de sakerna, bekymren och problem stora som små kan man bara lämna hemma för en stund. För att bara ha en härlig stund tillsammans. (och för att få både ”finkort” och ”fulkort” att spara för framtiden)

Hemsida: https://photobyjenny.se
Instagram: @photobyjennyse
Familjefotograf, Barn, Barnfotograf i Stockholm, Fotograf i Stockholm, kärleksfotografering, parfotografering, fotograf i tyresö, Fotograf, Barn, Familj, Nyfödd, Bröllop, Konsertfoto.Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio.

Comments are closed.