Familjefotografering i Tyresö

Här kommer några bilder från en fotografering med Johanna och hennes familj. Jag har träffat Edwin och Patric tidigare under en av mina tidiga portfoliofotograferingar och nu var det dags att få träffa resten av familjen också, och dessutom lilla Emla som inte hade kommit när jag fotade Edwin förra hösten 🙂

Verkligen en jättefin familj som jag är tacksam att jag fått chans att träffa igen. Och förhoppningsvis blir det fler gånger också 🙂

7

6

1

2

3

4

5

Hemsida: https://photobyjenny.se
Instagram: @photobyjennyse
Familjefotograf, Barn, Barnfotograf i Stockholm, Fotograf i Stockholm, kärleksfotografering, parfotografering, fotograf i tyresö, Fotograf, Barn, Familj, Nyfödd, Bröllop, Konsertfoto.Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio.

Comments are closed.