Eventfotografering: aprilbebisarnas ettårskalas

Strax innan jag vågade ta steget att starta eget som fotograf så sökte jag lite modeller, för att bygga upp min portfolio. Då fick jag bland annat träffa Cecilia och William som var bland några av modellerna. William är en riktig liten gobit som jag föll lite extra för (kanske för att han heter William, som min yngsta gör, och kanske för att min William och Cecilias William nästan är lika gamla) Men jag tror mest att det är för att han är så himla söt! Hursomhelst så är Cecilia en av mammorna i ett stort gäng mammor som träffats via nätet under sin graviditet och de har alla haft beräknad bebisankomst till april 2013 – och nu har alltså alla de bebisarna redan blivit ett år!
Jag fick vara med och fota lite på deras ettårskalas som de hade anordnat på Playland Sthlm som de hade alldeles för sig själva. (ett ställe som helt klart är värt ett besök kan jag ju tipsa alla stockholmsföräldrar om)

Mer om själva eventet kan ni läsa om på Cecilias blogg – prinsmamman.se (där du dessutom kan hitta massa andra roliga saker som tips på matlagning till barnen, inredning, mode och massa annat kul) Och så kan ni kika på lite bilder här 🙂

Cecilia och William som ni kan hitta på prinsmamman.se

Cecilia och William som ni kan hitta på prinsmamman.se

Aprilmammorna-124

Aprilmammorna-82

Aprilmammorna-138

Aprilmammorna-146

Aprilmammorna-149

Aprilmammorna-157

Aprilmammorna-170

Aprilmammorna-173

 

Aprilmammorna-200

Aprilmammorna-201

Aprilmammorna-204

Aprilmammorna-249

Aprilmammorna-245

Aprilmammorna-244

Aprilmammorna-243

Aprilmammorna-242

Aprilmammorna-239

Aprilmammorna-236

Aprilmammorna-219

Aprilmammorna-258

Aprilmammorna-259

Aprilmammorna-272

Aprilmammorna-274

Aprilmammorna-282

Aprilmammorna-114

Förevigande av den fina tårtan

Förevigande av den fina tårtan

Aprilmammorna-271

Hela gänget samlade på samma ställe :)

Hela gänget samlade på samma ställe 🙂

Slagen hjälte

Slagen hjälte

Stort tack för att jag fick vara med och föreviga er speciella dag tjejer! Det är alltid lika kul att få vara med och föreviga såna här speciella tillfällen. Och med ett trettital supersöta ettåringar i samma rum så kan man ju inte annat än att gå därifrån med ett leende på läpparna 🙂 (ja, både för att det var skönt att komma hem till ”bara” två ”tysta” barn, men också för att barnens glädje och nyfikenhet helt enkelt smittar av sig!)

Hemsida: https://photobyjenny.se
Facebook: Photo By Jenny
Instagram: photobyjennyse
Event, Eventfotografering, Barn, Mammor, Ettårskalas, Familjefotograf, Barn, Barnfotograf i Stockholm, Fotograf i Stockholm, kärleksfotografering, parfotografering, fotograf i tyresö, Fotograf, Barn, Familj, Nyfödd, Bröllop, Konsertfoto.Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio.

Comments are closed.