Erbjudande i maj!

Nu i dagarna går det ut ett erbjudande i brevlådorna som gäller för porträttfotografering av era 6-månaders bebisar eller ettårsbarn, erbjudandet gäller för en fotografering och dessutom så ingår ett digitalt bildspel med alla bilder från fotosessionen. De bilder som man sedan förälskar sig i kan man köpa till på en privat bildvisning efter fotograferingen.

Fotografering plus digitalt bildspel endast 595 kronor! (*Gäller porträttfotografering Barn, vardagar. Helger 50% rabatt på helgtillägget, vid bokning senast 31/5 2016 )

Barnfotograf stockholm, barnfoto, fotograf jenny ivarsson-6 kopiera 4

För att boka så kan du fylla i dina uppgifter i kontaktformuläret som du hittar om du klickar här och där kan du passa på att skriva in önskad dag och tidpunkt för din fotografering så tar jag kontakt med dig så snart jag bara kan för att boka in en tid för dig 🙂

Har du inte fått något kort i brevlådan men vill boka ändå? Det är ok – Uppge kod MAJFOTO och boka en tid senast den 31/5 så får du också ta del av erbjudandet! (*Gäller porträttfotografering Barn, vardagar. Helger 50% rabatt på helgtillägget)

Jag ser fram emot att få träffa er i nya studion!!

Hemsida: https://photobyjenny.se
Instagram: @photobyjennyse
Familjefotograf, Barn, Barnfotograf i Stockholm, Fotograf i Stockholm, kärleksfotografering, parfotografering, fotograf i tyresö, Fotograf, Barn, Familj, Nyfödd, Bröllop, Konsertfoto.Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio.

Comments are closed.