Bröllopsworkshop i Botaniska trädgården

Förra helgen var jag på en bröllopsworkshop i Göteborg där jag fick träffa flera andra härliga fotografer och dessutom fantastiska Sara och Maria bakom Dayfotografi. Man slutar aldrig att lära sig nya saker. Jag skulle kunna spendera hela dagarna med att gå på workshops och lära mig nya saker, bli bombad med inspiration och fota tillsammans med andra fotografer, det är så himla kul. Den här workshopen var lärorik och jag känner mig jättesugen att komma igång med säsongen av kärlek nu! Dessutom så hade vi så fantastiskt fina modeller att fota också, så jag ville inte riktigt att dagen skulle ta slut…

Här kommer mina bilder på par nr 1

Bröllopspar1 Bröllopspar1_2 Bröllopspar1_3 Bröllopspar1_4

Hemsida: https://photobyjenny.se
Bröllopsfoto, bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Stockholm, Sörmland, Sverige, Bröllopsfotograf i Södermanland, Bröllop, Brudpar, Wedding Sweden, Bröllopsporträtt, Kärleksbilder, Kärleksfoto,
Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, Fotograf Stockholm, Tyresö

Comments are closed.