Bröllop: Leo och Dayana, Tyresö Kyrka

Det har snart gått en vecka sen de här fina paret fick säga ja till varandra och jag får fortfarande tårar i ögonen av att titta på en del av bilderna. (Ja jag är rätt blödig av mig)

Jag tror att jag låter det här bildspelet och bilderna få tala för sig självt. Dayana och Leo bjöd in mig till sin dag på det allra bästa sättet. Så fina människor och så mycket kärlek i luften lördagen den 14 maj vid Tyresö Slott och Kyrka.

Dayisleo2

Bröllopsfotograf, Stockholm, Tyresö Kyrka, Tyresö, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf Stockholm, Sörmland, Sverige, Bröllopsfotograf i Södermanland, Bröllop, Brudpar, Wedding Sweden, Bröllopsporträtt, Kärleksbilder, Kärleksfoto,
Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, Fotograf Stockholm, Fotograf Tyresö

Hemsida: https://photobyjenny.se
Facebook: Photo By Jenny
Instagram: @photobyjennyse

Comments are closed.