Bildspel, bröllopsfotografering: Linda och Niklas

Ibland har man turen att träffa på trevliga och fina människor. Och ibland har man också turen att som jag, få följa med ett alldeles fantastiskt par under dagen som är något av det största de kommer att uppleva. Från första stund så tyckte jag om Linda och Niklas och jag är verkligen glad att de har gett mig chansen att följa med in på en snabbvisit i deras liv mitt ibland deras nära och kära och få föreviga kärleken, inte bara mellan de två, utan kärleken de har till sina vänner och familj. Och inte minst kärleken deras vänner och familj har till dem.

Så här kommer nu 14 timmar kärlek på sju minuter. Håll ut, fler bilder kommer snart här på bloggen, men det här fina paret kan jag bara inte gömma på min dator längre nu 🙂

Måste passa på att ge ett stort tack till Michaela på Kelas Bilder som assisterade mig på den stora dagen också. Några av hennes bilder är med i bildspelet, bland annat från killarnas förberedelser och lite bilder från vinklar som jag inte hann klona mig till för att fånga 🙂

Bröllopsfotograf, Vätternterassen, Askersund, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf Stockholm, Sörmland, Sverige, Bröllopsfotograf i Södermanland, Bröllop, Brudpar, Wedding Sweden, Bröllopsporträtt, Kärleksbilder, Kärleksfoto,
Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, Fotograf Stockholm, Tyresö

Hemsida: https://photobyjenny.se
Facebook: Photo By Jenny
Instagram: @photobyjennyse

Comments are closed.