Bildspel, bröllopsfotografering: Caroline och Jockum

Sommaren bara flyger iväg och jag måste ju visa upp några av bröllopen som jag fått äran att föreviga. Jag börjar med ett vackert försommarbröllop på Ljusterö.

Caroline och Jockum träffade jag för första gången en kall och blaskig dag i våras och det kändes otroligt långt bort att prata om en varm dag i juni – men poff så va den här och jag njöt varje sekund av att få följa det här fantastiska paret.

Bröllopsfoto, CarolineoJockum, Ljusterö, photobyjenny

Och här kommer en glimt av dagen för er också 🙂

Bröllopsfotograf, Stockholm, Ljusterö, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf Stockholm, Sörmland, Sverige, Bröllopsfotograf i Södermanland, Bröllop, Brudpar, Wedding Sweden, Bröllopsporträtt, Kärleksbilder, Kärleksfoto,
Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, Fotograf Stockholm, Tyresö

Hemsida: https://photobyjenny.se
Facebook: Photo By Jenny
Instagram: @photobyjennyse

Comments are closed.