Barnfotografering: Nils

Jag fick frågan häromdagen om jag bara fotar nyfödda eftersom jag väldigt sällan delar bilder på större barn, och det är helt enkelt så att jag inte uppdaterar med bilder här så ofta som jag önskar att jag gjorde. Jag fotar nyfödda väldigt mycket men även bebisar upp till ett år och även familj och gravida. Och nu dessutom lite större barn med stylade sessioner (som jag inte har delat alls på bloggen än, men det kommer snart!)

Men nu är det äntligen dags att få se lite bilder från barnfotograferingar härifrån studion i Ältabergs industriområde! Alla bilderna i det här inlägget är fotade med naturligt ljus, även om jag ofta använder studioljus så har jag stora fina fönster i studion som jag gärna utnyttjar så fort jag får chansen! Plus att när man har en säng i studion så är det supersmidigt att bara hoppa över till den när modellen börjar tröttna på att vara på en studiobakgrund 🙂

Här är Nils. Jag känner att han inte riktigt behöver någon mer presentation än så, eller vad tycker du? 🙂

Hemsida: https://photobyjenny.se
Instagram: @photobyjennyse
Facebook: Photo By Jenny
Familjefotograf, Barn, Barnfotograf i Stockholm, Fotograf i Stockholm, kärleksfotografering, parfotografering, fotograf i tyresö, Fotograf, Barn, Familj, Nyfödd, Bröllop, Konsertfoto.Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Älta, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, Hedvigslund, fotostudio, studio.

Comments are closed.