Babyfotografering

Hej! Va kul att du hittat hit, då gissar jag att ni ganska nyligen fått ett erbjudande på fotografering av er nya familjemedlem 🙂

Ibland vill man ju veta lite mer om hur fotograferingen går till och vad själva erbjudandet innefattar och lite mer av den informationen får du här och genom att fylla i dina kontaktuppgifter här nedan kan du också få mer information och boka in er tid för fotografering.

Erbjudandet innefattar dels själva fotograferingen som till ordinarie pris ligger på 950kr, men förutom fotosessionen ingår även en inramad förstoring i storlek 13x18cm. Under en fotografering tar vi flera olika bilder så det finns givetvis möjlighet att beställa fler bilder och för fullständig prislista på ytterligare bilder är det bara att fylla i uppgifterna nedan så får du all info skickad till dig.

Fotograferingen tar ungefär 1-1,5 timme. Det är ungefär så mycket som barnen orkar med eftersom det kan vara lite intensivt under en fotografering. Familj och syskon får givetvis vara med på fotograferingen utan någon extra kostnad.
Vanligtvis hinner man med runt 1-2 ombyten och det finns även rekvisita och kläder i studion som man får låna. Plus att vi passar alltid på att ta några bilder i bara blöja eller helt utan kläder också, så att det finns flera bilder att välja mellan.

Ni kan förbereda er redan innan fotograferingen genom att fundera på vad ni tror skulle passa bäst för er att göra med bilderna. Vill ni ha en förstoring till vardagsrummet eller sovrummet? Berätta för mig vad ni har för färger i ert hem så kan jag tipsa er om klädval och vilka färger vi ska fokusera på vid fotograferingen. Eller har ni kanske någon egen inredningsdetalj som ni önskar ha med på bild?

Comments are closed.