Adrian och William, syskonfotografering

Jag får nog erkänna att sen jag började jobba med fotografering så kan jag ju inte påstå att det blir lika mycket bilder på mina egna barn. Jag ser hellre till att bara passa på att umgås med dem istället för att försöka arrangera fotostunder, men jag kan ju ändå inte låta bli när jag har chansen. Igår efter en ettårsfotografering här hemma så lyckades jag fånga mina egna killar på bild.

Jag tror att det allt som allt tog fem minuter – sen va fokus helt borta. Trots mutor om både favoritbarnprogram och glass 🙂

aw2 aw

 

Och jag kan ju dessutom tillägga att jag hade världens bästa fotoassistent på plats – barnens mormor. Men inte ens det hjälpte för att få dem att sitta still 🙂

Familjefotograf, Barn, Barnfotograf i Stockholm, Fotograf i Stockholm, kärleksfotografering, parfotografering, fotograf i tyresö, Fotograf, Barn, Familj, Nyfödd, Bröllop, Konsertfoto.Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio.
Gåva, fotografering i gåva, familjefotografering utomhus, utomhusfotografering

Comments are closed.