Nyföddfotografering Stockholm: Nicole

Välkommen till världen lilla Nicole!

Den här lilla tjejens storebror fotade jag när han var nyfödd och nu var det lillasysters tur att vara i fokus en liten stund. Jag tycker att det roliga med att få fota ett småsyskon till en bebis man har fotat förut är att för mig har tiden stannat lite sedan familjen var här senast. Jag har oftast de bilder jag har fotat att utgå från när jag tänker på familjen och bebisen som har varit här hos mig. Och de bilderna finns oftast lagrade i nån slags minneskatalog i mitt huvud – sen kan jag minnas när jag har den nya familjemedlemmen i min famn – då kommer det oftast som flashbacks till den dagen då storasyskonet skulle förevigas. En del syskon är ju så himla lika att det blir lite som att åka tillbaka i tiden på nåt vis – medans en del bara har en del små likheter i vissa ljus eller vinklar. Och ibland kan jag minnas precis hur fotograferingen var när jag fotar den nya lilla familjemedlemmen och minnas små detaljer som bara poppar fram sådär under fotograferingen.

Det är lite spännande det där – hur hjärnan funkar. Jag minns mycket mer med hjälp av bilder och ljud. Men också saker som handlar om det runtomkring bilderna. Jag älskar att titta igenom gamla bilder i album eller på väggarna hemma hos min mamma till exempel – för det hjälper mig att minnas allt det som var runtomkring. När jag ser bilderna på mina söner när de är nyfödda så tänker jag ju på det som hände före och efter bilden togs. Och pratar gärna om de minnena med barnen också – för det ger mig sån glädje att få dela det med dem.

Och den här första bilden på Nicole, tog vi med storebror Simon också – så de kommer båda kunna se hur små de var i förhållande till mammas och pappas händer när de växer upp, och se hur trygga de var redan då, några dagar nya i världen med stödet från både mamma och pappa från båda håll <3

Fotograf Jenny Ivarsson, Nyföddfotograf , Nyföddfotograf Stockholm, Poserade nyföddbilder, Gravid, gravidbilder, gravidbilder svartvit, Gravidfotograf Stockholm, Nyföddfoto, Nyfödd Stockholm, Nyföddfoto Tyresö, Nyföddfoto Stockholm, Newbornfoto, Barnfoto, Barn, Nyfödd, Baby, Newborn, Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio Nyföddfoto Älta, Studio Älta

Comments are closed.