Nyföddfotografering och säkerhet

Jag håller på att funderar ut ett litet inlägg här om hur jag jobbar och tänker att jag ska berätta lite mer om mig själv och hur min resa som fotograf startade. Vet inte alls om det är intressant, men om det inte är intressant så är det ju bara att bläddra förbi och kolla på bilderna istället 🙂

Jag tjatar lite om säkerheten när det kommer till nyföddfotograferingar för de som följer mig på instagram (dels så tycker jag att det är kul att visa lite behind the scenes men också viktigt att påpeka att säkerheten är viktigast).

Jag skulle kunna mässa om säkerhet i oändlighet känns det som. Anledningen till att jag tjatar är ju lite att man inte har barnen på helt vanliga platser, även om de ligger och sover i en korg så kan de rycka till och röra på sig, om de inte kommit till ro så kan de vrida och vända på sig och en nyfödd kan till exempel inte ligga med hakan i händerna och stötta upp sitt tunga huvud utan stöd. Däremot så tycker jag att det blir fantastiskt söta bilder när man poserar bebisar, annars hade jag inte arbetat med det.

 

Det jag vill ha sagt är till alla er blivande föräldrar som funderar på att boka en fotografering, hos mig eller hos en annan fotograf – det är alltid bra att höra efter om ni är osäkra. Hör med fotografen hur personen i fråga arbetar, till exempel hur man går tillväga när man poserar bebisen. Det är alltid okej att ställa frågor 🙂

composite3

Babylove, PhotoByJenny, Nyföddfoto, Nyfödd Stockholm, Nyföddfoto Tyresö, Newbornfoto, Barnfoto, Barn, Nyfödd, Baby, Newborn, Fotograf, porträttfotograf, porträttfoto, fotograf i Tyresö, gravidfoto, gravidfotograf, gravidfotografering, nyfödd, nyföddfotografering, gravid, bebisfotograf, barnfotograf, babyfotograf, Fotograf Stockholm, Tyresö, fotostudio, studio.

Comments are closed.